Texels Kookboek - Kaas-notenragout

Ingrediënten
250 gr tarly 800 gr prei 2 el boter 150 gr Old Amsterdam
250 ml kaassaus 200 gr elitehaver

Hulpmiddelen
vergiet snijplank koksmes koekepan steelpan

Voorbereiding

Voor dit gerecht kunt u het beste dunne prei gebruiken.

Bereiding

Bereid de tarly volgens de gebruiksaanwijzing. Was de prei en maak deze schoon. Snijd de prei in stukken van circa 3 cm.

In braadpan boter verhitten en prei in ± 10 minuten zachtjes gaar bakken.

Snijd de kaas in stukjes. Kaassaus verwarmen volgens de gebruiksaanwijzing. Blokjes kaas en elitehaver toevoegen aan de saus en ongeveeer 2 minuten doorwarmen.

De ragout serveren bij de prei en tarly.

Serveertip

Soort gerecht: hoofdgerecht Aantal personen: 4 Bereidingstijd: ca 20 minuten
Wijntip:

Eet smakelijk !!